Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Meni - navigacija :::  
  POČETNA
  O NAMA
  MARKETING
  SPONZORI
  PROGRAM
  PRODUKCIJA
  MALI OGLASI
  AKTUELNO
  DOWNLOAD
  GALERIJA
  MAPA SAJTA
  TIM RADIJA
  KONTAKT

Slušajte nas uživo :::  
Slušajte uživo radio GONG  
Slušajte uživo radio GONGSlušajte uživo radio GONG Slušajte uživo radio GONG

   Top 10 :::  
1.Saša Kovacević - Noć...
2.Željko Samardžić - I...
3.Plavi orkestar - Lovac ...
4.Oliver Stojiljković - ...
5.Parni valjak - Godine p...
6.Zlatko Pejaković - Usp...
7.Dženan Lončarević - ...
8.Crvena jabuka - Vjetar
9.Merlin - Hitna
10.Aleksandra Radović - N...

Pregled top liste


 
   Radio GONG 93,5 MHz :::  

Pričao je o deset godina života u Americi i radu sa velikim rock muzičarima poput Brayana Maya (Queen), Edie Van Halena. Vratio se u Zagreb i snimio album koji se drastično muzički razlikuje od njegovog zvuka iz osamdesetih. Naime, njegov zvuk je sada puno tvrđi i podseća stilski na Bon Jovi, Black Crowes i donosi jedno osveženje. Taj deo ambijenta preneo je na svoj novi album: Toliko malo. Muzička numera Masline se emituje na našim talasima, kao i duet koji je snimio sa  Oliverom Dragojevićem: Isto nas more pere, veliki je hit u Hrvatskoj, tako da očekuje da će se i u Srbiji zavrteti….





Sa talasa GONG radija uživali smo, po ko zna koji put, u nezaobilaznim mediteranskim baladama, kao i novoj verziji pesme Dao sam ti dušu.

Upamćen po hitovima: Dao sam ti dušu, S tobom sam našao sreću i Ja ludujem, koja je ponovo veliki hit u obradi Dženana Lončarevića, Alen će sa svojim bendom Metropolis priuštiti gostima preko dva sata romantične i pop-rok svirke.

Našim slušaocima smo podelili 10 puta po dve besplatne ulaznice, u emisiji: Vodimo Vas na koncert Alena Slavice.





Na pitanje voditelja Relje Stefanovića šta su dalji planovi, rekao nam je da posle ovih nastupa planira da se pojavi i pred beogradskom publikom, kao i koncerte u Novom Sadu, Skoplju i Podgorici.

Pozvao je sa talasa GONG radija sve naše slušaoce “da se ponovo družimo kao nekada i zajedno uživamo u starim i novim pjesmama…”





U dogovoru sa svojim menadžerom, Bobanom Jovanovićem Džipsonom, koji je nekada i sam bio izvrstan spiker-voditelj programa GONG radija, na samom početku osnivanja…, turneju kreće iz manjih gradova…

Posle ovog intervjua prostorije GONG radija su odzvanjale pesmom Dao sam ti dušu, koju je gost gdin Alen Slavica otpevao sa mladim Ivanom Garićem, koji ga je i pratio na klavijaturi.





U znak zahvalnosti, e-mail sledeće sadržine uputila je redakciji i glavnom i odgovornom uredniku radija, gđi Slađani Garić,  Katarina Jokić, PR menadžer.





Radio GONG kuca ritmom 93,6 i u srcima putnika…
 
Poštovana,

Želim da Vam se u ime Alena Slavice, njegovog menadžera Bobana Jovanovića i u svoje lično ime zahvalim na gostoprimstvu i predusretljivosti koju ste pokazali zajedno sa Vašom porodicom i Vašim kolektivom.

U nadi da ćemo i dalje uspešno sarađivati,

srdačan pozdrav,

Katarina Jokić

 

Pravoslavlje :::  
SLAVA BOGU ZA SVE! SLAVA BOGU ZA SVE

Pravoslavlje - Jagodinske crkve
Jagodinske crkve opširnije

Vremenska prognoza :::  



Vremenska prognoza


Kursna lista :::  

Prijavi se :::  
Unesite e-mail adresu:
Informacije sa našeg sajta dobićete, na Vašu e-mail adresu, najviše jednom nedeljno.
POČETNA | O NAMA | MARKETING | SPONZORI | PROGRAM | PRODUKCIJA
MALI OGLASI | AKTUELNO | DOWNLOAD | GALERIJA | MAPA SAJTA | TIM RADIJA | KONTAKT
All rights reserved © 2009 SmileSoft • Radio GONG • Jagodina
Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Cenovnik marketing usluga radija GONG Sponzori radija GONGProgramska šema radija GONG Produkcija Besplatni mali oglasi Aktuelno Slike prostorija radija GONG, zaposlenih... Mapa sajta Tim radija GONG e-mail:radio_gong@yahoo.com :: Tel:035/24-24-54