Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Meni - navigacija :::  
  POČETNA
  O NAMA
  MARKETING
  SPONZORI
  PROGRAM
  PRODUKCIJA
  MALI OGLASI
  AKTUELNO
  DOWNLOAD
  GALERIJA
  MAPA SAJTA
  TIM RADIJA
  KONTAKT

Slušajte nas uživo :::  
Slušajte uživo radio GONG  
Slušajte uživo radio GONGSlušajte uživo radio GONG Slušajte uživo radio GONG

   Top 10 :::  
1.Saša Kovacević - Noć...
2.Željko Samardžić - I...
3.Plavi orkestar - Lovac ...
4.Oliver Stojiljković - ...
5.Parni valjak - Godine p...
6.Zlatko Pejaković - Usp...
7.Dženan Lončarević - ...
8.Crvena jabuka - Vjetar
9.Merlin - Hitna
10.Aleksandra Radović - N...

Pregled top liste


 
   Radio GONG 93,5 MHz :::  

 
Ime i prezime: Slađana Miljković Garić
Radno mesto: glavni urednik i urednik programa

Diplomirala na Filološkom fakultetu u Nišu,  odsek za srpski jezik i književnost, zvanje: diplomirani filolog. Interesovanje za novinarstvo i rad u medijima potiče još iz osnovne škole i Gimnazije, gde je aktivno učestvovala u novinarsko-bibliotečkoj, literarnoj, recitatorskoj sekciji. Bila honorarni saradnik Radio novinske ustanove Jagodina.

Bila je izuzetno dobar učenik -  nosilac “Vukove diplome”, “Svetozar Marković”, kao i brojnih nagrada na republičkom takmičenju recitatora..

Supruga vlasnika i direktora preduzeća, rođena 8.7. 1962. u Jagodini, uključena najpre u rad ove medijske kuće kao angažovano lice – stručni saradnik, specijalni konsultant.    

Radila u prosveti 9 godina.

Doživela težak saobraćajni udes 1994. godine koji je udaljio od katedre i nastavničkog poziva. Inspirisan tim događajem, književnik iz Jagodine, Selimir V. Milosavljević posvetio je pesmu u knjizi Neprolazni (Oni su ostavili trag za sobom), “Gorocvet”, Jagodina 2008.

Deci je u školi
sebe poklanjala,
jezičku lepotu
k”o cvet negovala.

Letela na cveće
koje pčela voli,
al” sudba joj trude
ne darova školi.

Prometejskom snagom
opet uzletela,
pa svim bićem gaji
svoje duše dela.

Za Radio-stanicu
prelep program sprema,
vremena za odmor
takoreći nema.

U društvu je stalno
časopisa, knjiga:
da pomogne pisca
prva joj je briga!

Bila je vesela ptica, letela, pevala, a kad joj krila pogubiše perje, luč upali u lepoj glavi da se od mraka brani. i opet polete visoko na svojim duhovnim krilima – učena i pobožna, a za to nije tražila pohvalu ljudsku, pohvale i nagrade samo Bogu pripadaju, a razum i trud je njen.
                                                    Selimir V. Milosavljević

Dobitnik Arhijerejske gramate priznanja sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa šumadijskog Gospodina Jovana  i prvi dobitnik Gramate za služenje profesiji (Rotari klub Jagodina).

Nije član nijedne političke partije.
  
Osnovala “Fondaciju Slađane Garić” – Medijski prijatelj GONG radio, iz koje se nagrađuju knjigama najbolji recitatori grada na opštinskom i okružnom takmičenju, u saradnji sa Kulturnim centrom Jagodina.

Autor je brojnih radova i projekta: Svetionik, vere, nade i ljubavi, koje je sufinansiralo Ministarstvo kulture Republike Srbije.

Bila je autor mnogih radio emisija, od kojih kultna emisija: Srpski običajni kalendar, koja već godinama egzistira na GONG radiju. Ova emisija, u okviru specijalizovanog-posebnog programa, je prvi uspešni pokušaj osvajanja jagodinskog etra, na polju religije, vere i ljubavi prema Bogu i čoveku.

Autor emisija: Deci s ljubavlju, Za ona sjajna vremena, Trenutak s knjigom, Gde su sada oni dani, Vreme Krsnih Slava, Ljubav uvek pronađe put, Teodulija, Vaša i naša noć ljubavi (pored stihova najboljih svetskih stvaralaca, neguje se lepa reč).

Sve svoje znanje, iskustvo i ogroman entuzijazam ugrađuje u GONG radio. Na početku saradnje, u prethodnoj vlasničkoj strukturi (gdin R.Nikolić Nidža), bila saradnik. Od samog početka radija unosi svoj lični pečat, osmišljava korekcije u koncepciji radija, i radiju daje poseban izraz... Smatra da je, u nastavku vlasničke strukture i, uslovno, ostajanju na istoj liniji, ovakva koncepcija doprinela da se radio izuzetno dobro kotira kada je u pitanju slušanost, o čemu govore istraživanja.

Na GONG radiju, u saradnji sa stalnim članovima redakcije formira tzv. “školu GONG-a”, za radio voditelje, tonske tehničke realizatore i producente u marketingu, gde uz druge iskusne kolege iz ovih oblasti edukuje mlade, talentovanje ljude za poslove na radiju. Veliki broj voditelja, tonaca i producenata u marketingu završio je tzv. “školu GONG-a” i sada radi na drugim radio stanicama i marketinškim agencijama, školama.

Živi u Jagodini, udata i ima dvoje dece: ćerku Mariju i sina Ivana, najveće radosti njenog života.


Iz časopisa za profesionalce u elektronskim medijima - LINK, septembar 2007, broj 57, str.31., članak novinara Vanje Kovač: Ne razlikujem se od drugih detaljnije 

Pravoslavlje :::  
SLAVA BOGU ZA SVE! SLAVA BOGU ZA SVE

Pravoslavlje - Jagodinske crkve
Jagodinske crkve opširnije

Vremenska prognoza :::  Vremenska prognoza


Kursna lista :::  

Prijavi se :::  
Unesite e-mail adresu:
Informacije sa našeg sajta dobićete, na Vašu e-mail adresu, najviše jednom nedeljno.
POČETNA | O NAMA | MARKETING | SPONZORI | PROGRAM | PRODUKCIJA
MALI OGLASI | AKTUELNO | DOWNLOAD | GALERIJA | MAPA SAJTA | TIM RADIJA | KONTAKT
All rights reserved © 2009 SmileSoft • Radio GONG • Jagodina
Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Cenovnik marketing usluga radija GONG Sponzori radija GONGProgramska šema radija GONG Produkcija Besplatni mali oglasi Aktuelno Slike prostorija radija GONG, zaposlenih... Mapa sajta Tim radija GONG e-mail:radio_gong@yahoo.com :: Tel:035/24-24-54