Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Meni - navigacija :::  
  POČETNA
  O NAMA
  MARKETING
  SPONZORI
  PROGRAM
  PRODUKCIJA
  MALI OGLASI
  AKTUELNO
  DOWNLOAD
  GALERIJA
  MAPA SAJTA
  TIM RADIJA
  KONTAKT

Slušajte nas uživo :::  
Slušajte uživo radio GONG  
Slušajte uživo radio GONGSlušajte uživo radio GONG Slušajte uživo radio GONG

   Top 10 :::  
1.Saša Kovacević - Noć...
2.Željko Samardžić - I...
3.Plavi orkestar - Lovac ...
4.Oliver Stojiljković - ...
5.Parni valjak - Godine p...
6.Zlatko Pejaković - Usp...
7.Dženan Lončarević - ...
8.Crvena jabuka - Vjetar
9.Merlin - Hitna
10.Aleksandra Radović - N...

Pregled top liste


 
   Radio GONG 93,5 MHz :::  

Pevačica koja ima zaista ogroman broj evrovizijskih fanova došla je u London kao specijalna gošća Britanskoj Evrovizijskog Fan Kluba.

Predsednik Kluba Alasder Rendal (Alasdair Rendall) izjavio je: "Britanski fanovi obožavaju Kaliopi. Ona je istinska zvezda i zato smo sponzorisali samo njen dolazak na ovaj specijalni događaj".

Kaliopi je dala intervjuje za televizije BBC i Channel 5, ali i za veliki broj evrovizijskih medija iz cele Evrope. Uvek opuštena, Kaliopi je opisivala svoju strast za pevanjem, te zašto je "Dona" posebno važna pesma za nju. Kaliopi nije štedela ni na šali, bila je dovitljiva u intervjuima i dozvolila je novinarima da vide i njenu itekako zabavnu stranu. Jedna novinarka se toliko zabavila i smejala sa Kaliopi tokom intervjua da je nakon razgovora morala da popravi šminku!


Gde god da je pošla, fanovi i novinari želeli su da provedu vreme sa Kaliopi u ugodnom ćaskanju i fotografisanju.



U subotu uveče u čuvenom londonskom prostoru Café De Paris Kaliopi je otvorila i zatvorila show London Eurovision Party. Nastup Kaliopi snimao je čuveni londonski Live TV.

Ono što je bilo posebno zanimljivo je da je britanska publika na tečnom makedonskom zajedno sa Kaliopi u glas otpevala pesmu "Dona", kao i evrovizijskii hit iz 2012 godine – "Crno i belo". Reakcija fanova na ove pesme i na Kaliopi bila je najjača te večeri.


Vidljivo dirnuta i kao i uvek emotivna kada se pojavila po drugi put na sceni Kaliopi se od srca zahvalila fanovima, novinarima i organizatorima koji su učinili da se u Londonu oseti dobrodošlom i itekako voljenom. Obećala je svima da će dati sve od sebe da  "Dona" zablista u Stohkolmu na ESC sceni, te učiniti Makedoniju ponosnom.

Pravoslavlje :::  
SLAVA BOGU ZA SVE! SLAVA BOGU ZA SVE

Pravoslavlje - Jagodinske crkve
Jagodinske crkve opširnije

Vremenska prognoza :::  



Vremenska prognoza


Kursna lista :::  

Prijavi se :::  
Unesite e-mail adresu:
Informacije sa našeg sajta dobićete, na Vašu e-mail adresu, najviše jednom nedeljno.
POČETNA | O NAMA | MARKETING | SPONZORI | PROGRAM | PRODUKCIJA
MALI OGLASI | AKTUELNO | DOWNLOAD | GALERIJA | MAPA SAJTA | TIM RADIJA | KONTAKT
All rights reserved © 2009 SmileSoft • Radio GONG • Jagodina
Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Cenovnik marketing usluga radija GONG Sponzori radija GONGProgramska šema radija GONG Produkcija Besplatni mali oglasi Aktuelno Slike prostorija radija GONG, zaposlenih... Mapa sajta Tim radija GONG e-mail:radio_gong@yahoo.com :: Tel:035/24-24-54