Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Meni - navigacija :::  
  POČETNA
  O NAMA
  MARKETING
  SPONZORI
  PROGRAM
  PRODUKCIJA
  MALI OGLASI
  AKTUELNO
  DOWNLOAD
  GALERIJA
  MAPA SAJTA
  TIM RADIJA
  KONTAKT

Slušajte nas uživo :::  
Slušajte uživo radio GONG  
Slušajte uživo radio GONGSlušajte uživo radio GONG Slušajte uživo radio GONG

   Top 10 :::  
1.Saša Kovacević - Noć...
2.Željko Samardžić - I...
3.Plavi orkestar - Lovac ...
4.Oliver Stojiljković - ...
5.Parni valjak - Godine p...
6.Zlatko Pejaković - Usp...
7.Dženan Lončarević - ...
8.Crvena jabuka - Vjetar
9.Merlin - Hitna
10.Aleksandra Radović - N...

Pregled top liste


 
   Radio GONG 93,5 MHz :::  

Urednik radija, Slađana Miljković Garić, pozdravila je goste - drage kolege, drage prijatelje, poštovane saradnike, između ostalog, rečima:

Dobrodošli na rođendansku žurku Elek i GONG radija!


          

Očekujem, kao i svih proteklih godina, da u odličnom raspoloženju, svi uživamo u tradicionalo dobroj atmosferi, koja je nezaobilazni deo svih naših proslava. Svi želimo da se, uz vesele tonove, malo opustimo, zaigramo, plešemo, pevamo...

Složićete se, nije mala stvar za jedan kolektiv, kada, u ovim, za sve nas,  teškim i sudbonosnim vremenima, dočeka da skromno obeleži Dan firme – 16 godina postojanja Elek-a i 16 godina GONG radija! Čestitam svima iz srca i želim, dug život i dobro zdravlje i iskazujem zahvalnost, u ime poslodavaca, za lepu i uspešnu saradnju tokom protekih godina i svakome, pojedinačno, iskrene želje za svaku sreću na ličnom, porodičnom i profesionalnom planu.


         

Iskoristila bih ovaj svečani povod, Dan firme, da na krajnje neformalan način, Gordani Ćurić Goci, sekretarici finansija, iskažem zahvalnost za korektnu i lepu saradnju tokom proteklih godina, da joj  poželim, u ime kolektiva Elek Garić, GONG radija i svoje lično ime – srećne završetke i neke nove početke..., kako mi to u radiju volimo da kažemo...

Kažu, čovek je onoliko mlad, koliko to želi da bude. Bore u starosti treba da označavaju samo mesta gde je bio osmeh u mladosti. Našoj Goci, koja je uvek večno mlada, lepa baka, i  nema vremena za starenje, upućujem iskrene čestitke, sa željom za dobro zdravlje i mirne penzionerske godine života, za blagoslovene godine koje dolaze, za radost, slogu i razumevanje  i želim joj, u ime kolektiva - srećan odlazak u penziju!

          

Kažu, kad završiš svoj radni vek, život ti počinje tek, vremena imaš sad, da nadoknadiš dok bio si mlad, nek ti je srećan ovaj dan, i nek ti se ispuni penzionerski san.

Ceneći sveukupan doprinos, Gordana Ćurić je svestrana ličnost, koja je dala svoj doprinos razvoju ovog preduzeća. Ona je bila racionalni deo GONG radija, koji brine o finansijama. Brojevi, potraživanja, naplata, formulari, bili su deo su njenog radnog dana u PD Elek Garić d.o.o., Radio GONG. Uz to, i mnogobrojne nedoumice i pitanja zaposlenih. Savesna u poslu, uvek dobro informisana, uvek raspoložena i za druženje sa kolegama.

U nekoliko preduzeća u Jagodini obavljala je knjigovodstveno finansijske poslove, ali je posebno volela svoj posao u Radiju, jer – kako kaže – spaja lepo i korisno.

         


Takođe bih iskoristila ovaj svečani povod, da uputim poseban pozdrav i najtoplije reči dobrodošlice, jednoj svima nama izuzetno dragoj osobi,  gdinu Ljubomiru Mladenoviću, našem Ljubi, te, da mu poželim potpuni oporavak, ozdravljenje i puno puno snage i ljubavi, kao I brzi povratak na posao.

Ovom prilikom, uručili bismo mu jedan prigodan poklon, u znak sećanja na ovaj susret i zahvalnost za profesionalnu saradnju. Ljuba je izuzetan komercijalista, svestrana ličnost, spoj profesionalnosti, humanosti, etičnosti, izuzetan znalac u poslu, eto, ta saradnja traje na obostrano zadovoljstvo svih proteklih godina,  a koja je i poslovna i prijateljska.

          

Mićo Garić, direktor preduzeća, uručio je potom Goci i Ljubi prigodne poklone i nazdravio svim članovima kolektiva.

          

Kažu, dobro pristaje čoveku kad je ponosan na svoj poziv i kad se seti da uživa ugled i kod drugih ljudi, rekao je Čarls Dikens, a ja Vam poklanjam kao misao večeri...


          

Svima želim prijatno veče!

SVE DOBRO, dragi prijatelji! Hvala!

16 godina uz Vas, GONG!


          




Pravoslavlje :::  
SLAVA BOGU ZA SVE! SLAVA BOGU ZA SVE

Pravoslavlje - Jagodinske crkve
Jagodinske crkve opširnije

Vremenska prognoza :::  



Vremenska prognoza


Kursna lista :::  

Prijavi se :::  
Unesite e-mail adresu:
Informacije sa našeg sajta dobićete, na Vašu e-mail adresu, najviše jednom nedeljno.
POČETNA | O NAMA | MARKETING | SPONZORI | PROGRAM | PRODUKCIJA
MALI OGLASI | AKTUELNO | DOWNLOAD | GALERIJA | MAPA SAJTA | TIM RADIJA | KONTAKT
All rights reserved © 2009 SmileSoft • Radio GONG • Jagodina
Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Cenovnik marketing usluga radija GONG Sponzori radija GONGProgramska šema radija GONG Produkcija Besplatni mali oglasi Aktuelno Slike prostorija radija GONG, zaposlenih... Mapa sajta Tim radija GONG e-mail:radio_gong@yahoo.com :: Tel:035/24-24-54