Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Meni - navigacija :::  
  POČETNA
  O NAMA
  MARKETING
  SPONZORI
  PROGRAM
  PRODUKCIJA
  MALI OGLASI
  AKTUELNO
  DOWNLOAD
  GALERIJA
  MAPA SAJTA
  TIM RADIJA
  KONTAKT

Slušajte nas uživo :::  
Slušajte uživo radio GONG  
Slušajte uživo radio GONGSlušajte uživo radio GONG Slušajte uživo radio GONG

   Top 10 :::  
1.Saša Kovacević - Noć...
2.Željko Samardžić - I...
3.Plavi orkestar - Lovac ...
4.Oliver Stojiljković - ...
5.Parni valjak - Godine p...
6.Zlatko Pejaković - Usp...
7.Dženan Lončarević - ...
8.Crvena jabuka - Vjetar
9.Merlin - Hitna
10.Aleksandra Radović - N...

Pregled top liste


 
   Radio GONG 93,5 MHz :::  

DETALJI O EMISIJI

Jutarnji program:

U okviru jutarnjeg programa – Buđenje uz GONG, slušaoci imaju priliku da čuju servisne informacije vezane za sve gradske aktuelnosti i preciznu meteo - prognozu. Segmenti jutarnjeg programa su: vremenska prognoza, servisne informacije, saveti lekara, stanje na putevima, Auto-svet vesti, zanimljivosti i predlozi kako provesti veče.


Jutro uz: Mariju Stojanović, Aleksandru Bijelicu, Nenada Petrovića, Darka Petkovića.




Jedna od mojih pesama:

Ispričajte nam Vašu muzičku priču, sredom od 11:00 do 11:30. Pesma koja je obeležila Vaše prošle i boji buduće dane.

Sredinom radnog dela sedmice,  pokazalo se da je ljudima potreban kraći predah, koji najviše prija uz omiljenu pesmu. Zato smo odlučili da termin od 30 minuta poklonimo slušaocima - besplatno emitujemo muzičke želje, uz poruku koju mogu da osmisle sami slušaoci. Potvrdili smo da oni rado prihvataju ulogu muzičkih urednika, što nam ujedno pomaže pri osluškivanju muzičkih ukusa.

Svake srede sa zadovoljstvom će raditi za Vas: spikeri-voditelji programa: Aleksandra Bjelica, Marija Stojanović, Darko Petković; tonski tehničar: Nenad Petrović Neša.

 


Nagradna igra:

To je format koji zauzima slušano mesto u našem radijskom programu. Suština je uvek - zna se – nagrada slušaocima koju pripremaju naši klijenti. Petak, 11h. Naša nagradna igra ima kontinuitet i stalno radimo na njenom usavršavanju. Voditelji: Marija, Aleksandra, Darko.

Javi se za poklon:

Fleš nagrade koje uvek fino animiraju našu publiku, zato se trudimo da u večernjim satima obradujemo naše slušaoce bez vezivanja za zatvoreni termin. Najavom i ograničenjem od sat i po vremena, uz kvalitetnu muziku, održavamo slušalačku pažnju.


Auto svet vesti:

Od ponedeljka do petka emitujemo kratke vesti iz oblasti automobilizma i saobraćaja, prateći aktuelnosti; sem ovoga, emisija ima i edukativni ton koji prate saveti vezani za poštovanje propisa i bezbednost u saobraćaju.

Pripremaju i vode: Aleksandra Bjelica, Marija Stojanović i Darko Petković
Tehnička realizacija: Nenad Petrović - Neša

 

 

Prijatelji stare Jagodine:

Svaki prvi četvrtak u mesecu bio je posvećen prijateljima stare Jagodine; sastanak, druženje, muzika.

Na pozornici:

Sa naših talasa, u zatvorenom terminu četvrtkom u 13,15h: Pozorišni četvrtak – vodimo Vas... u Gradsko pozorište Jagodina, uz podelu ulaznica. Predstave, različite tematske i žanrovske određenosti, bude veliko interesovanje publike koja ima zadovoljstvo da ih na jagodinskoj sceni odgleda. U našoj redovnoj informativnoj produkciji dajemo pregled repertoara Gradskog pozorišta koje se, sa velikim brojem premijera i predstava na repertoaru, približilo najboljim i najproduktivnijim godinama od svog osnivanja.

 


Gostovanja na 93.5:

Utorak i četvrtak od 11h; slobodan termin za serijal gostovanja, koji može biti plaćeni termin, ili termin za plasiranje aktuelnih sadržaja, koji zahteva prisustvo gosta (informacije iz „prve ruke“). Novinari-voditelji programa bili su: Aleksandra Bjelica, Relja Stefanović, Marija Stojanović i Darko Petković. Tehnička realizacija gostovanja na našim talasima i izbor muzike: Nenad Petrović Neša.

Gosti su u dosadašnjem radu bili: direktori banaka, škola, univerziteta, zdravstvenih, verskih ustanova i td. Neka od imena:

Episkop šumadijski Gospodin Jovan,
Mr Sretko Divljan, dekan Učiteljskog fakulteta,
Prof.dr Mića Stojanović, redovni profesor Filološkog fakulteta u Nišu,
Prof.dr Gordana Ajduković,
Prof. dr Kostadin Pušara,
Marina Stanić, šef Odseka inspekcije rada za Pomoravski okrug, u sastavu Ministarstva rada i socijalne politike,
Novica Miljković, inspektor rada.
Jasmina Trajkov, Zavičajni muzej

U razgovoru sa: 

Emisija koja ima formu razgovora sa gostom u studiju; trajanje: od 30 do 60 minuta; teme: raznorodne, aktuelne, zanimljive, izuzev političkih.

Navodimo samo neka od poznatih imena koja su bila gosti:

Kemal Monteno, kantautor
Bojan Milanović, pevač
Ljubomir Ubavkić Pendula, dramski umetnik
Dobrica Erić, književnik
Ljubivoje Ršumović, književnik
Ratko Stojilović, književnik
Srđan Jovanović, glumac
Milan Kalinić, glumac
Saša Torlaković, glumac Somborskog narodnog pozorišta
Dejan Penčić Poljanski, dramaturg i pozorišni kritičar
Vladimir Jovanović, upravnik GPJ
Toma Trifunović, umetnički direktor GPJ i dramski umetnik
Branka Marinković, glumica,sekretar GPJ
Ivan Klemenc, dramaturg
Čedomir Stanojević, reditelj
Biljana Stojanović, pedagog
Marko Bulat, pevač
Fashion story, PR menadžer
Forma ideale, direktor
Čačanska banka, direktor
Vojvođanska banka, direktor
ProCredit banka, direktor
NLB banka, direktor.

Telefonska ukjučenja iz studija GONG radija:

Bora  Ðorđević frontmen grupe: Riblja čorba,
Sergej Ćetković,
Vlado Georgijev,
Zdravko Čolić,
Zvonimir Ðukić - Ðule Van Gogh
Dragoljub Mićko Ljubičić
Sergej Trifunović.

Za Vaš popodnevni odmor:

Emisija je muzički predah bez reklama, sa nazivima po danima u nedelji, na programu svakog radnog dana od 16 do 17h, nedeljom takođe. Emisija je koncipirana tako da se svakog dana u trajanju od sat vremena-muzički sat bez reklama, emituje po 15-ak pesama. Početak sedmice, ponedeljak, muzički sat bez reklama; muzika na našem radiju je faktor koji slušaoce u najvećem broju slučajeva, opredeljuje da prate program naše radio-stanice. U ovom satu, muzika ima pasivnu ulogu, relaksirajući segment, predah od govornih sadržaja.
  
Voleli ste - slušajte:

Muzički sat bez reklama; utorkom, u ovom satu, muzikom dočaravamo prošla vremena, ambijent, mesto, epohu..., sa nostalgičnim prizvukom na neke stare dobre zaboravljene melodije.

Vaš popodnevni odmor uz 93.5:

Sreda, muzički sat bez reklama.

Za srce i dušu:

Muzički sat bez reklama; četvrtkom osmišljen da kroz muziku prenese poruku: slušaj svoje srce... 

Vikend program:
   
Dani vikenda su dani odmora i zabave. U te dane se program manje sluša, i događaja je manje, a više slobodnog vremena, te nam je i program drugačiji nego radnim danom.  Iskustvo je pokazalo da slušaoci u ove dane prevashodno hoće zabavu i sport. Međutim, i tada su potrebne informacije servisnog tipa, ali prezentirane na drugačiji način, ležernije i neformalnije.
   
Muzičko popodne GONG radija:

Subotom, muzički sat bez reklama, vikend-program.

Vaš popodnevni odmor uz 93.5:

Muzički predah nedeljom; muzički sat bez reklama.

Večernji pogram:

Samo reč ljubav...

Sredom od 22h...

Emisija za lepe trenutke... Najromantičnije u gradu! Pridružite nam se na nostalgičnom putovanju u samo jednoj reči: ljubav . Probudite Vaše najlepše emocije, prisetite se prvih poljubaca i prvih ljubavi... Uz nežne stihove, intimne priče, uspomene i najlepše balade, da vam ulepšaju poslepodne i veče, potrudiće se:

Autor, Slađana Miljković Garić
Tonski realizator, Nenad Petrović Neša
Produkcija:GONG.

Repriza, nedelja, 21h, Za Vaš popodnevni odmor, ponedeljak, 16h.


Noćni program:
 
Naše programske kapsule u ovom delu programa su: Na stazi ljubavi sviramo za vas, Dobra vam noć, poštovani prijatelji, Drage noćobdije, noć stvorena samo za vas, Neka i ova noć bude nešto neuobičajeno i ljudsko istovremeno, Ovo je noć samo za vas, Noć samo Vas nastanjenih u našim pesmama, Čitava pesma u jednom satu, U noći... , I ove noći... dr.


Pretponoćni trenutak:

Na izmaku jednog i pred početak novog dana, slušaocima upućujemo lepe poruke...

Pretponoćni sat:

Osmišljen je kao muzički uvod u novi dan. Emitujemo fine tonove, kojima se trudimo da delujemo relaksirajuće, za uspomenu iz našeg muzičkog albuma...

U noći:

U noći jednog dana na drugi, kada taj dan još nije prestao biti taj, a naredni stidljivo najavljuje preuzimanje vremena.... noćni program GONG radija, počinje druženje sa slušaocima, sa željom da bude tihi i nenametljivi saputnik do jutra...

  

Pod mostovima stihova i ljubavi:

Za trenutke opuštanja, svakog petka od ponoći, vodimo Vas na šezdesetominutno sentimentalno putovanje, na krilima pesme i poezije. Budimo Vaše najlepše emocije, odabranim stihovima domaće i svetske poezije, podsećamo Vas na prve ljubavi, prve poljupce i najlepše trenutke u Vašem životu. Poezija je vrsta muzike, zato je valja čuti, da bi se doživela...

Petak: od 00:00 do 01:00
Autor: Marija Stojanović
Produkcija: GONG radio


Vaša i naša noć ljubavi:

 
Emisija neguje lepu književnu reč na prvom mestu i odabrane stihove pesnika sa svih podneblja, koji se interpretiraju umetnički, s posebnom ljubavlju. Uz najnežniju muziku i poeziju, provešćete nezaboravnih sat vremena svake nedelje od 21 do 22h. Autorska. Izražajno čitanje i ekspresivno kazivanje stihova, prati pažljivo odabrana muzika. Time na najfiniji način najavljujemo početak novog dana...

Emisije u pripremi....

Autor: Slađana Garić
Tonska realizacija: Nenad Petrović Neša

Verujemo da će naši slušaoci najlepše odlomke sačuvati za sebe...


Specijalizovan – poseban program:

Dečji program:

Poštujemo dete 21. veka. Ono je naš mali Veliki čovek iz radija. Naši najmlađi slušaoaci uključeni u program projekta bili su: Luka, Petar, Lazar, Irina, Teodor, Sergej, Vuk..., koji pevaju, sviraju, glume, recituju, igraju se, smeju se, raduju, crtaju, skaču, trče...


Dečja nedelja – Deci, s ljubavlju:

Oktobar je mesec posvećen i deci. Tradicionalno, u toku te sedmice informativni program je posvećen sadržajima koji se organizuju u gradu.
   


Novogodišnji program:


Podrazumeva pripremu kalendarske i Pravoslavne Nove godine na našim talasima; program nosi praznični ton, posebno svečano obrađen od 20h. Kroz program emitujemo želje i poruke naših sugrađana, posebno najmlađih, čime održavamo finu tenziju sve do ponoći, kada, uz odbrojavanje uživo, otpočinjemo novo leto. Imamo i veliki broj sponzora novogodišnjeg programa.



Božić na našem radiju:

Čitav dan je obojen prigodnom muzikom u duhu praznika koji se manifestuje u „ljubavi prema bližnjem“, ali isto tako vodimo računa da izbalansiramo medijsko vreme i ne pretvormo ceo naš talas, potpuno nekritički, u verski program.


Uoči Božića, na Badni Dan, objavljujemo termin paljenja badnjaka, vremena službi, mesta gde će se paliti badnjaci u porti Sabornog hrama.

U ponoć-  tradicionalna Božićna čestitka –Mir Božji – Hristos se rodi, spiker uživo.

Vaskrs:

Otvaramo talas za sećanja auditorijuma o praznicima njihovog detinjstva. U ponoć - praznična čestitka: Hristos Vaskrse... - spiker uživo.

 


Sajam knjiga:

Tokom oktobra, meseca knjige, pratimo ovu najznačajniju prezentaciju knjiga, sa željom da popularišemo pomalo zaboravljenu naviku čitanja i interesovanje za knjigom uopšte.


Za ona sjajna vremena:

Autorska emisija, u nedelji starih, prva nedelja oktobra, u kojoj se sa nostalgičnim prizvukom vraćamo u stara vremena. Naše vremešne slušaoce podsećamo na njihove nezaboravne dane detinjstva i mladosti. Ovu emisiju tradicionalno sluša Gerontološki centar Jagodina.

Gde su sada oni dani:


Autorska; povod za druženje i nastanak ove emisije su  drugarske večeri naših osmaka majskih i junskih dana, mature srednjoškolaca, susreti generacija... Zato pozivamo slušaoce na druženje, da se uz pomoć muzike vrate u svoju mladost i nezaboravne školske dane...

Pratimo i sve susrete generacija koje imaju potrebu da oglase svoje druženje.

Trenutak s knjigom:

Emisija namenjena ljubiteljima lepe pisane reči i muzike; Tematska: Jagodinske priče, Jagodinska zaveštanja (Ratko Stojilović), Zona i Koštana - metoda paralele, Slast i gorčina braka i porodice – Dušan Ilić, Blago cara Radovana – Dučić, Znakovi pored puta – Andrić i dr.

Tehnička realizacija: Nenad Petrović; autor: Slađana Miljković Garić.


Na Javnom konkursu koje je raspisalo Ministarstvo kulture Republike Srbije, Sektor za medije-sufinansiranje projekta-programa u oblasti javnog informisanja, projekat naše medijske kuće: Svetionik vere, nade i ljubavi je prošao na istom konkursu. Sadržaj/oblast ovog projekta je obrazovni, kulturno-umetnički i verski. Program projekta čini ciklus tematskih emisija,  koje su našim slušaocima bile putokaz ka veri, povratak duhovnim korenima, osvrtanje na našu bogatu i prelepu kulturno-istorijsku baštinu.

Ovaj projekat je napravljen i započet sa ciljem vlastite produkcije. Ovako koncipiran podrazumevao je organizaciju, stvaranje tima u kome je urednik Radio GONG-a delio programsku viziju sa izvršnim kreatorima programa.

Samo nam je ljubav potrebna. Vera je osnov ljubavi. Ovim emisijama želeli smo da: prirodno, jednostavno i iskreno, na popularan i razumljiv način, damo što potpuniji pregled srpskih slava i narodnih praznika, da kod slušalaca razvijemo osećaj za estetiku, duhovnost, tradiciju, da se očuva bogata narodna baština, da se upozna poezija domaćeg ognjišta. Koliko smo u tome uspeli, pokazaće vreme...

Muzički okvir svih realizovanih emisija, bio je etno muzika.
Napominjemo da komercijalne poruke nismo emitovali, pre, u toku i posle emisija.

Evo nekih emisija iz ovog projekta koje su realizovane u saradnji sa Ministarstvom kulture Rebublike Srbije:

Svetionik vere, nade i ljubavi:


Jednosatna, kolažna.
Autor: Slađana Miljković Garić
Tonska realizacija: Nenad Petrović Neša
Emisiju sufinansiralo Ministarstvo Kulture Republike Srbije

Vreme Krsnih Slava:

Autor: Slađana Miljković Garić
Tonska realizacija: Nenad Petrović Neša
Jednosatna, kolažna.
Emisija realizovana u saradnji sa Ministarstvom kulture Rebublike Srbije.


Vino i ljubav:

Emisija je kolažnog tipa i na pitak način obrađuje fenomen vina i vinske kulture. Početak priče je prapostojbina vinove loze, a u nastavku se govori o vinu u narodnim zdravicama, o vinu u umetničkoj poeziji, o nauci o poznavanju vina - enologiji. Vino je teško odvojiti od ljubavi, a to dokazujemo sentencama velikih imena.


Muzička matrica – pesme o vinu i ljubavi:
Emisija realizovana u saradnji sa Ministarstvom kulture Rebublike Srbije.

Termin emitovanja: 14.2. , 11h, Talasna dužina: 93.5MHz
Spiker-voditelj: Relja Stefanović;
Tehnička realizacija: Nenad Petrović;
Koautor: Radomir Košanin;
Autor: Slađana Miljković Garić.

Teodulija i Madam Piano:

Tragajući za najlepšim srpskim narodnim pesmama, sačinili smo splet starih narodnih pesama, ispevanih na savremeni način. Odabrali smo samo bisere u moru zlatnog nanosa, kojima će slušaoci moći da upoznaju ovu umetnost, da je razumeju, otkriju njenu lepotu.
Emisiju priprema i vodi: Slađana Miljković Garić
Tonski tehničar: Nenad Petrović
Emisija realizovana u saradnji sa Ministarstvom kulture Rebublike Srbije.


Verujemo da će naši slušaoci najlepše odlomke iz emisija sačuvati samo za sebe...


Vera i život:


U okviru specijalizovanog-posebnog programa preporučujemo emisiju Vera i život, nastavak kultne emisije GONG radija:Srpski običajni kalendar i prvi uspešni pokušaj osvajanja jagodinskog etra, na polju religije, vere i ljubavi prema Bogu i čoveku, čija je premijera bila o Spasovdanu 1997.

Medijski prostor podrazumeva delove programa u toku dana u kojima smatramo da bi trebalo plasirati verske sadžaje. To medijsko vreme je isplanirano na početku godine u odnosu na sadržaje koje želimo da plasiramo i ukupan program. Ukupno 105 emisija (16h). Nismo pretvorili ceo talas potpuno, nekritički u verski program. Takođe imamo u vidu da nisu svi naši slušaoci hrišćani, a sigurno među njima ima i ateista, kojima je dovoljno medijskog prostora.

Vera i život je emisija koja će trajati... Ima stereotipni početak i završetak, podrazumeva pun crkveni naziv svakog praznika i narodski naziv.


Cilj ove emisije nije da bude “veronauka” školskog tipa, da slušaocima “napuni glavu” informacijama o veri i životu Crkve. Ona želi da  pokaže da se znanje o veri stiče samo životom u veri; pokušava da prirodno, jednostavno i iskreno otkrije tajne toga zivota i znanja.

U pripremi ove emisije autor pokušava da nadje pravu meru izmedju strogo naučnog, etnološkog i antropološkog pristupa narodnim običajima, i želi da se na popularan i svima razumljiv način da što potpuniji pregled srpskih slava i narodnih praznika.

Muzički okvir ove emisije je  instrumental "Nežno proleće" Bore Dugića.  Stereotipni završetak ima formu poruka na kraju emisije – duhovne pouke, misli o dobru i zlu iz dela Svetog Vladike Nikolaja i misli iz Svetog pisma.

Emisiju priprema i vodi: Slađana Miljković Garić

Tehnička realizacija: Darko Petković


Naš programski plan – mesecoslov pokretnih i nepokretnih praznika za 2021. godinu:

Tabelarni pregled po mesecima:

 

Јануар 2021.

 2.1.  – Свети Игњатије Богоносац

            Oци - Очеви

 6.1.  – Бадњи дан

 7.1.  – Рождество Христово - Божић

 8.1.  – Сабор Пресвете Богородице - Божји дан

 9.1.  – Свети првомученик и архиђакон Стефан - Стевањдан

14.1. – Православна Нова година и Свети Василије Велики - Мали Божић

18.1. – Крстовдан

19.1. – Богојављење

20.1. – Сабор светог Јована Крститеља - Јовањдан

27.1. – Свети Сава Први Архиепископ српски - Савиндан

29.1. – Часне вериге св. Апостола Петра

30.1. – Преподобни Антоније Велики

31.1. – Свети Атанасије Велики

 

Фебруар 2021.

12.02. – Света Три Јерарха

14.02. – Свети Трифун - Тривундан

15.02. – Сретење Господње

16.02. – Свети Симеон и Ана

23.02. – Свети Харалампије

26.02. – Свети Симеон Мироточиви

27.02. – Свети Кирило Словенски - Ћириловдан

Март 2021.
  
02.03. – Свети Теодор Тирон

20.03. – Теодорова субота

22.03  -  Svetih 40 mučenika Sevastijskih - Mladenci

 

Април 2021.

07.04. - Благовести

08.04. - Сабор Светог архангела Гаврила

24.04. - Лазарева субота - Врбица

25.04. - Улазак Господа Исуса Христа у Јерусалим - Цвети

29.04. - Велики четвртак

30.04. - Велики петак


Мај 2021.

02.05. – Васкрсење Господа Исуса Христа - Васкрс

03.05. – Васкрсни понедељак, Свети Николај Жички

04.05. – Васкрсни уторак

06.05. Свети великомученик Георгије - Ђурђевдан

08.05. – Свети апостол и јеванђелист Марко - Марковдан

10.05. – Спаљивање моштију Светог Саве на Врачару - Савине вериге

12.05. – Свети Василије Острошки Чудотворац

14.05. – Свети пророк Јеремија

21.05. – Свети апостол и јеванђелист Јован Богослов

22.05. – Пренос моштију Светог оца Николаја

24.05. – Свети Кирило и Методије

Јун 2021.
        
03.06. Свети цар Константин и царица Јелена - Јеленица

10.06. Вазнесење Господње - Спасовдан

19.06. – Тројичке задушнице

20.06. Силазак Светог Духа на апостоле - Духови - Тројице

21.06. Духовски понедељак

22.06. Духовски уторак

24.06. Свети апостоли Вартоломеј и Варнава - Вртолома

27.06. Свети пророк Јелисеј, Петровске покладе

28.06. Свети мученик Кнез Лазар и Св. српски мученици - Видовдан

 

Јул 2021.

07.07. – Рођење Светог Јована Претече - Ивањдан

12.07. – Свети апостоли Петар и Павле - Петровдан

14.07. – Свети мученици и бесребреници Козма и Дамјан - Врачеви

21.07. – Свети великомученик Прокопије

25.07. – Икона Пресвете Богородице Тројеручице

26.07. – Сабор Светог архангела Гаврила

28.07. – Свети Кирик и Јулита - Ћириловдан

30.07. – Света великомученица Марина - Огњена Марија

 

Август 2021.

02.08.  – Свети пророк Илија - Илиндан

04.08.  – Света Марија Магдалена - Блага Марија

08.08.  – Преподобномученица Параскева - Трнова Петка

09.08.  – Свети великомученик Пантелејмон

12.08.  – Преподобна мати Ангелина српска

14.08. – Свети Макавеји (Почетак поста)

19.08. – Преображење Господње

28.08. – Успеније Пресвете Богородице - Велика Госпојина

29.08. – Свети Роман

 

Септембар 2021.

04.09. – Свети мученик Агатоник

11.09. – Усековање главе светог Јована Крститеља

12.09. – Пренос моштију светог Александра Невског

14.09. – Преподобни Симеон Столпник

15.09. - Сабор српских Светитеља

21.09. – Рођење Пресвете Богородице - Мала Госпојина

22.09. – Свети праведни Јоаким и Ана

27.09. – Воздвижење Часног Крста - Крстовдан

 

Октобар 2021.

03.10. – Свети великомученик Јевстатије

06.10. – Зачеће светог Јована Претече и Крститеља

07.10. – Симон монах - Стеван Првовенчани

09.10. – Свети апостол и јеванђелист Јован Богослов

12.10. – Преподобни Киријак Отшелник - Михољдан

14.10. – Покров Пресвете Богородице - Покровица

19.10. – Свети апостол Тома - Томиндан

20.10. – Свети мученици Сергије и Вакхо - Срђевдан

27.10. – Преподобна мати Параскева - Света Петка

31.10. – Свети апостол и јеванђелист Лука

 

Новембар 2021.

08.11.  – Свети великомученик Димитрије - Митровдан

11.11. – Свети Аврамије Затворник

12.11. – Свети краљ Милутин

14.11. – Свети Козма и Дамјан - Врачеви

16.11. – Обновљење храма Св. великомученика Георгија - Ђурђиц

21.11. – Сабор светог Архангела Михаила - Аранђеловдан

22.11. – Свети Нектарије Егински

24.11. – Свети краљ Стефан Дечански - Мратиндан

25.11. – Свети Јован Милостиви

26.11. – Свети Јован Златоусти

27.11. – Свет апостол Филип

29.11. – Свети апостол и јеванђелист Матеј

 

Децембар 2021.

04.12. – Ваведење Пресвете Богородице - Ваведење

07.12. – Света великомученица Екатерина - Света Катарина

08.12. – Свети свештеномученик Климент - Свети Климентије

09.12. – Преподобни Алимпије Столпник - Свети Алимпије

13.12. – Свети апостол Андреј Првозвани - Првозвани Андрија

17.12. – Света великомученица Варвара - Варин дан - Варица

18.12. – Преподобни Сава Освећени - Савица

19.12. – Свети Николај Архиепископ Мирликијски Чудотворац - Свети Никола - Никољдан
             Детињци

25.12. – Свети Спиридон Чудотворац

26.12. – Материце

 

 

 



 
БОГ ЈЕ ЉУБАВ ...

БОГ ИЗНАД СВЕГА, А ЧОВЕК ПРЕ СВЕГА ...
 

Pravoslavlje :::  
SLAVA BOGU ZA SVE! SLAVA BOGU ZA SVE

Pravoslavlje - Jagodinske crkve
Jagodinske crkve opširnije

Vremenska prognoza :::  



Vremenska prognoza


Kursna lista :::  

Prijavi se :::  
Unesite e-mail adresu:
Informacije sa našeg sajta dobićete, na Vašu e-mail adresu, najviše jednom nedeljno.
POČETNA | O NAMA | MARKETING | SPONZORI | PROGRAM | PRODUKCIJA
MALI OGLASI | AKTUELNO | DOWNLOAD | GALERIJA | MAPA SAJTA | TIM RADIJA | KONTAKT
All rights reserved © 2009 SmileSoft • Radio GONG • Jagodina
Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Cenovnik marketing usluga radija GONG Sponzori radija GONGProgramska šema radija GONG Produkcija Besplatni mali oglasi Aktuelno Slike prostorija radija GONG, zaposlenih... Mapa sajta Tim radija GONG e-mail:radio_gong@yahoo.com :: Tel:035/24-24-54